streda 22. októbra 2014

Mick Jagger + L´Wren Scott /Paris/

Parížsky byt M. Jaggera + L´Wren Scott.
Hviezdny pár L’Wren Scott a Mick Jagger otvorili pred pár rokmi dvere svojho štýlového parížskeho bytu pre magazín Vogue, i keď nepatrili do skupiny slávnych párov, ktorí milujú byť stredobodom pozornosti. 

Veľmi diskrétna módna návrhárka L’Wren Scott a jej partner Mick Jagger však vtedy výnimočne súhlasili, že ukážu svetu interiér svojho krásneho parížskeho bytu. Bol to jeden z ich domovov, miesto, kam chodili, keď sa práve nachádzali v Paríži.



Okolo nedávnej samovraždy L´Wren Scott je veľa špekulácií, vraj bola sebestredná a pre členov kapely Rollling Stones čosi ako nová Yoko Ono, údajne sa jej až tak nedarilo a mala dlžoby a depresie... Ktovie, čo je na tom pravdy. Podľa mňa však bola veľmi talentovaná a parížsky byt, ktorého interiér sama navrhla, je dôkazom dobrého vkusu. Byt je zariadený v typickom francúzskom /presnejšie - parížskom/ štýle s prvkami eklektizmu.
Okná bytu vyzdobeného majiteľkou smerujú na juh a umožňujú krásny a rozsiahly výhľad. Existuje mnoho jedinečných detailov v tomto interiéri, napríklad pôvodné výlisky na strope salóna, krásne lustre a sofistikované záclony. Steny sa možno zdajú byť sivé, ale v skutočnosti majú štyri rôzne farby. L’Wren Scott strávila deväť mesiacov iba výberom farieb, kým našla perfektné odtiene. Výskumný proces bol celkom dlhý, ale jej úsilie sa napokon vyplatilo. Byt je jedinečný a má mnoho originálnych detailov.

Čítaj viacej: www.vogue.com

Púdrové farby francúzskeho štýlu. Steny nie sú biele ale staroružové.

 
Mick Jagger and L´Wren Scott
Biele vysoké lišty sú pre francúzsky štýl typické.




Luxusná kúpelňa.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára