utorok 23. februára 2016

Luxusné sídlo amerických prezidentov /Virginia/


Luxusné panstvo z osemnásteho storočia, nazývané Castle Hill, ktoré slúžilo americkým prezidentom na formálne stretnutia ale i na bujaré večierky, je na predaj za 11,5 milióna $.

Najväčšiu slávu zažívalo sídlo počas doby prvého amerického prezidenta Georgea Washingtona, ktorý panstvo využíval na usporadúvanie plesov a veľkolepých hostín. Pravidelne sa tu stretávali najvýznamnejší štátnici a sídlo využívali i ďalší americkí prezidenti - James Madison, James Monroe, Thomas Jefferson.

Panstvo bolo postavené v roku 1764 v Keswicku vo Virgínii a môže sa pochváliť piatimi spálňami, piatimi kúpelňami, domom pre hostí, koniarňou a bazénom. V súčasnosti bolo rekonštruované tak, aby jeho vybavenie vyhovovalo požiadavkám 21. storočia popri zachovaní jeho historického koloniálneho štýlu.

V súvislosti s nastávajúcimi prezidentskými voľbami v USA mi napadá jediné: kúpi túto okázalú nehnuteľnosť čo najrýchlešie Donald Trump???









Via: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3450882/Party-like-president-Virginia-mansion-played-host-Washington-Jefferson-goes-market-11-5million.html

   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára